Holiday Park organiseert nieuw Vicky en Vikings evenement

Na het themagebied Wikeland, dat voor het seizoen 2021 is geopend, volgt alleen het juiste evenement. "Het Vicky Adventure Weekend is de logische volgende stap in de oprichting van Vicky de Viking in het Holiday Pak ", zegt Bernd Beitz, Directeur Duitsland van de Plopsa Group. "Vicky is een van onze populairste personages en spreekt een breed publiek aan", legt Beitz de redenen voor het nieuwe evenement uit.

Van 29 april tot 01 mei kunnen Vikingfans zich onderdompelen in de wereld van Flake met interactieve Viking-spellen. Het verhaal van de nieuwe show "The Great Viking Treasure Hunt" draait om de Holiday park  Vikingen, die samen met de kinderen op grote schattenjacht gaan. Er zijn verschillende symbolen te vinden en puzzels moeten worden opgelost om de waardevolle Vikingschat te vinden. Er zijn slimme ideeën nodig om het touwtrekken tegen de sterke Vikingen te winnen.

Fotomomenten met Vicky, Halvar en Ylvi

Voor het Vicky Adventure Weekend neemt Vicky ook zijn vader Halvar en zijn beste vriend Ylvi mee naar het Vakantiepark. Bij meet & greets kunnen de hele dag door souvenirfoto's worden gemaakt met de bekendste personages uit de kinderserie. Ylvi is voor het eerst te vinden op het Holiday Park 

 

Evenement jaar 2023
 
Zelfs na het Vicky Adventure Weekend zijn er nog veel meer evenementen op komst:
  • Jurassic Weekends (18/05 - 21/05 en 27/05 - 29/05)
  • Nickelodeon Fandays (08.06. - 11.06.)
  • Paw Patrol Show (29.07. - 03.09.)
  • RPR1 Summernights (elke zaterdag van 29/07 - 02/09)
  • Dinoween (alle openingsdagen in oktober + 30/09 en 01/11)
  • Halloween Fright Nights (elke zaterdag in oktober en 31/10)
 
Medewerkers gezocht

Zoals elk jaar biedt het Vakantiepark een verscheidenheid aan banen. Naast fulltime en parttime seizoensarbeiders worden ook tal van uitzendkrachten zoals scholieren, studenten en gepensioneerden gezocht naar een flexibele deeltijdse baan. Belangstellenden kunnen informeel contact opnemen met het Holiday Park .

 

Bron: HolidayparkPress 

Reactie schrijven

Commentaren: 0