· 

Holiday Park viert Pinksteren met de Nickelodeon Fandagen

 

    Holday Park  is nu tot 10 september dagelijks geopend. Tijdens de Pinkstervakantie kunnen gasten hun Nickelodeon TV-helden ontmoeten tijdens de Nickelodeon Fandagen. 

Met het begin van de pinkstervakantie, die voor het eerst in Rijnland-Palts plaatsvindt, begint het vakantiepark het zomerseizoen met het beste weer. Maya de Bij, Wickie en hun vrienden verwelkomen hun gasten tot 10 september elke dag op Holiday Park . 

 

Nieuwigheid 2023: Super Wings waterspeeltuin

 

Vanaf dit jaar zorgt de nieuwe waterspeeltuin Super Wings voor nog meer waterpret. Vier waterglijbanen, interactieve spelelementen en verrassende watereffecten zorgen voor vrolijke wateravonturen op de grootste waterspeeltuin van Rijnland-Palts. Met de noviteit van 2023 heeft ook de populaire kinderserie Super Wings zijn weg gevonden naar Holiday Park . Kleine vliegtuigfans kunnen zich bij Jett en vrienden voegen op Donnie Slide, Dizzy Slide en Jett Slide voor waterpret of een spannende glijbaanrace op Jerome Race. Terwijl de kinderen ravotten, kunnen de volwassenen genieten van een drankje in de nabijgelegen Beach Bar. Voor waterliefhebbers zijn er verschillende kleedkamers beschikbaar. 

PAW Patrol,  SpongeBob  SquarePants en nog veel meer Nickelodeon TV-helden

Vanaf 08.06. - 11.06. het Vakantiepark biedt de mogelijkheid om op de Nickelodeon Fandagen de populairste Nickelodeon TV-helden te ontmoeten. Bij veel meet & greets op de evenementendagen krijgen kinderen de kans om PAW Patrol te doen

 

 

 

    Meer dan 40 attracties 

 

Van de grote achtbanen zoals de megacoaster  bigFM Expedition GeForce en de meervoudige katapultachtbaan SkyScream tot de liefdevol ontworpen attracties voor de kleintjes in Majaland en Holiday Indoor, Holiday Park  biedt een breed scala van meer dan 40 attracties voor de hele familie. De spannende vliegattractie Sky Fly neemt je mee de lucht in. Elke piloot kan kiezen tussen een ontspannen rondvlucht met een geweldig uitzicht of een snel avontuur. 

Medewerkers gezocht 

Zoals elk jaar biedt het Vakantiepark diverse banen. Naast fulltime en parttime seizoensarbeiders zijn we ook op zoek naar tal van uitzendkrachten zoals scholieren, studenten en gepensioneerden voor een flexibele parttime baan. Geïnteresseerden kunnen informeel contact opnemen met Holiday Park .

 

 

bron:  HolidayParknews 

Reactie schrijven

Commentaren: 0