· 

Nieuwe waterspeeltuin Super Wings op Holiday Park officieel geopend

Het Holiday Park opent de noviteit van 2023 met waterspeeltuin Super Wings en ontvangt een award voor de meest innovatieve nieuwigheid. Vanaf nu is de waterspeeltuin met als thema de kinderserie Super Wings dagelijks geopend.

Gepubliceerd op 17 juli 2023

Net op tijd voor de zomervakantie opent het Holiday Park  zijn nieuwigheid voor 2023 met waterspeeltuin Super Wings. Vier kleurrijk vormgegeven glijbanen, interactieve speelelementen en verrassende watereffecten zorgen voor spetterend waterplezier op de grootste waterspeeltuin van Rijnland-Palts. Met de noviteit van 2023 heeft ook de populaire kinderserie Super Wings zijn weg gevonden naar Vakantiepark. De personages Jett, Donnie, Dizzy en Jerome hebben allemaal een eigen waterglijbaan gekregen. In overeenstemming met de naam kunnen parkgasten meedoen aan de Jerome Race kinderraceglijbaan. Op de spiraalglijbaan Dizzy Slide ga je met snelle bochten naar beneden. Terwijl de kinderen ravotten, kunnen de volwassenen genieten van cocktails in de nabijgelegen Beach Bar. Net als in een echt zwembad zijn er kleedkamers en douches beschikbaar naast de waterspeeltuin.

"In de zomer zijn onze waterattracties de populairste attracties. Onze gasten verlangen naar verfrissing in de hoge temperaturen. Dit is precies waar de nieuwe Super Wings-waterspeeltuin ideaal voor is", verklaart Bernd Beitz, directeur Duitsland van de Plopsa Group, de motivatie achter de nieuwigheid van 2023.



Holiday Park ontvangt VDFU Innovation Award voor Nieuwigheid 2023 Vakantiepark is bijzonder trots op de toekenning van waterspeeltuin Super Wings als meest innovatieve noviteit in 2023

. De prijs, uitgereikt door de Association of German Amusement Parks and Leisure Companies e.V., werd bij de officiële opening persoonlijk uitgereikt door managing director Jürgen Gevers: "Het is iets heel nieuws om een waterpark van deze omvang te openen midden in een pretpark. We zijn er zeker van dat deze innovatieve investering zeer goed zal worden ontvangen door de gasten."



7 verfrissende waterattracties

Met de opening van waterspeeltuin Super Wings hebben gasten van het Vakantiepark nu zeven verfrissende waterattracties tot hun beschikking tijdens de hete zomer. Bernd Beitz benadrukt niet alleen het grote aantal waterattracties, maar ook hun diversiteit: "Het leuke is dat we voor elke leeftijdsgroep en dus voor het hele gezin het perfecte wateravontuur kunnen bieden". Terwijl de nieuwe Super Wings waterspeeltuin een hoogtepunt is, vooral voor jongere gasten, biedt het Vakantiepark ook activiteiten voor jonge avonturiers, bijvoorbeeld met de wildwaterrafting Dino Splash en drie runs op Wickie Splash. Bij de Splash Battle heeft het hele gezin een watergevecht met Vicky.

PAW Patrol voor de kinderen, zomeravonden en late-night cocktails op het strand

Tijdens de zomervakantie biedt het Vakantiepark een festivalsfeer, live dj's, een groot laatste vuurwerk en achtbaanritten tot diep in de nacht elke zaterdag met de RPR1 Summer Nights van 29/07 tot 02/09.In 2023 keren de pups van PAW Patrol ook tijdens de zomervakantie terug naar het Vakantiepark. Bij de dagelijkse minishow kunnen de kinderen samen dansen met hun helden en de dag van de vriendschap vieren. Na afloop is er de mogelijkheid om leuke souvenirfoto's te maken.

 

 

Aftermovie voor de opening van de Super Wings waterspeeltuin:

Holiday Park  heeft een aftermovie uitgebracht met stemmen van Bernd Beitz en Jürgen Gevers, die hier te vinden is: https://www.youtube.com/watch?v=ZvNOFG1AmQ4

 

Bron: HolidayParknews 

Reactie schrijven

Commentaren: 0