· 

Holiday Park presenteert Halloween Fright Nights met een nieuw horrorhuis

 

    Het grootste Halloween-evenement van de regio trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers naar het vakantiepark. Er wachten zeven horrorattracties met live scarers op horrorfans. Nieuw in 2023 is de Horror House Sawmill. 

Oktober is Halloweentijd in het Vakantiepark. Elke zaterdag en op Halloween zelf, 31 oktober, is het grootste pretpark van Rijnland-Palts met zijn attracties tot laat in de nacht geopend. Zeven speciaal voor het evenement gebouwde horrorattracties met ruim 70 live-frighteners zorgen voor onvergetelijk griezelplezier, live-dj's zorgen voor een festivalsfeer op het Fright Festival en een groot muzikaal vuurwerk is het afsluitende hoogtepunt. Tijdens de Halloweenparade lopen honderden enge personages door het park. 

7 horrorattracties

 

Geschreeuw galmt door de nacht - de zeven unieke horrorhuizen en scarezones met live scarers en tientallen speciale effecten zorgen voor een krachtige adrenalinestoot en laten zelfs het bloed van de dapperste bezoekers koud worden. Nieuw voor 2023 is “De Zagerij”. In deze horrorattractie worden gasten werkzoekenden in een houtzagerij uit de jaren zeventig. Gevaarlijke houtbewerkers, echte zagerijmachines en wrede experimenten maken nachtmerries werkelijkheid. 

Halloween-fans ontmoeten freaks en gekke clowns in het “Freak Circus” of in de boze “Titty Twister”-bar. In “Camp Sonnenschein” wacht een enge kampeervakantie. In het voormalige restaurant “Schnitzelhaus” runnen wij

 

Bron : HolidayParknews 

Reactie schrijven

Commentaren: 0