· 

Carnavalsplezier in de Holiday Indoor voor de allerkleinsten

Holiday Park  opent gedurende de gehele carnavalsvakantie haar grote overdekte hal en biedt van 10 tot en met 13 februari voor het eerst de combinatie van achtbaan, attracties en kindercarnaval aan tijdens de grote carnavalspret. Als kleurrijk hoogtepunt regenen 1000 ballonnen aan het einde van een enerverende dag van het plafond van de Holiday Indoor naar beneden.

 

De kindercarnavalsdisco biedt twee uur lang de beste kindermuziek. Carnavalsliedjes nodigen uit om mee te zingen en te dansen, terwijl de speciale gasten Maya & Holly de Bij de kinderen aanmoedigen om te ravotten.
Interactieve spellen zoals stopdansen en klassiekers aangepast aan Holiday Park  zoals de Reis naar de Papaverweide (in plaats van de Reis naar Jeruzalem), zijn bedoeld om een vrolijke, uitbundige sfeer te creëren en de ogen van kinderen te laten stralen.

Bij Holly's carnaval polonaise sluiten de kinderen zich aan bij de mascotte van het vakantiepark Holly en gaan ze op een leuke reis door de Holiday Indoor.

Bernd Beitz, directeur Duitsland van de uitbater van het vakantiepark Plopsa, legt uit: "Het is de eerste keer dat we een carnavalsevenement organiseren in onze grote overdekte hal. In het bijzonder willen we onze jaarkaarthouders nog meer toegevoegde waarde bieden."

Tickets voor de carnavalspret zijn verkrijgbaar vanaf €20 op www.holidaypark.de. Het dragen van vermommingen wordt uitdrukkelijk aangemoedigd.
 
 
 
Openingstijden Holiday Indoor tijdens de carnavalsvakantie:
10.02. 18.02.: 11 - 18 uur
 
Evenementendagen "Carnavalspret":
10.02. - 13.02.: 11u - 18u
Bron : HolidayparkPress  

Reactie schrijven

Commentaren: 0