Holiday Park

Carnavalsplezier in de Holiday Indoor voor de allerkleinsten
Holiday Park · 08. februari 2024
Holiday Park opent gedurende de gehele carnavalsvakantie haar grote overdekte hal en biedt van 10 tot en met 13 februari voor het eerst de combinatie van achtbaan, attracties en kindercarnaval aan tijdens de grote carnavalspret. Als kleurrijk hoogtepunt regenen 1000 ballonnen aan het einde van een enerverende dag van het plafond van de Holiday Indoor naar beneden.
     Holiday Park presenteert Halloween Fright Nights met een nieuw horrorhuis
Holiday Park · 25. september 2023
Het grootste Halloween-evenement van de regio trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers naar het vakantiepark. Er wachten zeven horrorattracties met live scarers op horrorfans. Nieuw in 2023 is de Horror House Sawmill. Oktober is Halloweentijd in het Holiday Park. Elke zaterdag en op Halloween zelf, 31 oktober, is het grootste pretpark van Rijnland-Palts met zijn attracties tot laat in de nacht geopend. Zeven speciaal voor het evenement gebouwde horrorattracties met ruim 70 live-frighteners

Achtbaan van Holiday Park opnieuw verkozen tot beste van Europa
Holiday Park · 21. september 2023
Het vakblad “Amusement Today” heeft de bigFM Expedition GeForce in 2023 opnieuw de Golden Ticket Award toegekend. De populaire stalen achtbaan van de beroemde achtbaaningenieur Werner Stengel heeft sinds de opening in 2001 de 21e onderscheiding ontvangen als beste achtbaan van Europa. In een mondiale vergelijking staat de rit op de zesde plaats van de beste stalen achtbanen. Het iconische element van de legendarische achtbaan is het eerste vertrek van de trein. Vanaf een hoogte van 62 meter
Nieuwe waterspeeltuin Super Wings op Holiday Park officieel geopend
Holiday Park · 18. juli 2023
HET HOLIDAY PARK OPENT DE NOVITEIT VAN 2023 MET WATERSPEELTUIN SUPER WINGS EN ONTVANGT EEN AWARD VOOR DE MEEST INNOVATIEVE NIEUWIGHEID. VANAF NU IS DE WATERSPEELTUIN MET ALS THEMA DE KINDERSERIE SUPER WINGS DAGELIJKS GEOPEND.

Holiday Park  viert Pinksteren met de Nickelodeon Fandagen
Holiday Park · 02. juni 2023
Holiday Park is nu tot 10 september dagelijks geopend. Tijdens de Pinkstervakantie kunnen gasten hun Nickelodeon TV-helden ontmoeten tijdens de Nickelodeon Fandagen. Met het begin van de pinkstervakantie, die voor het eerst in Rijnland-Palts plaatsvindt, begint het Holiday Park het zomerseizoen met het beste weer. Maya de Bij, Wickie en hun vrienden verwelkomen hun gasten tot 10 september elke dag op Holiday Park .