Plopsa

Plopsa opent gloednieuwe ‘Plop-Up’ in Nieuwpoort
Plopsa · 28. juni 2024
Deze middag vond de feestelijke opening van de ‘Plop-up’ plaats in Nieuwpoort. Het waren Kabouter Klus, Bumba en Bumbalu die de eer kregen om het gloednieuwe Plopsa-winkelconcept officieel te openen. Bezoekers kunnen er vanaf morgen o.a. meer ontdekken over het Plopsa Resort Belgian Coast en de verschillende Plopsa-parken.
De Plopsa-parken vieren volop Carnaval tijdens de krokusvakantie
Plopsa · 08. februari 2024
De Belgische Plopsa-parken maken zich naar jaarlijkse gewoonte op voor een feestelijke krokusvakantie vol spetterende liveshows, Meet & Greets en polonaises.

Plopsa haalt alles uit de kast voor een magische kerstvakantie
Plopsa · 20. december 2023
De Plopsa-parken zijn tot het einde van de kerstvakantie gehuld in een winters jasje vol feeërieke decors, animaties en evenementen. In Plopsaland De Panne zorgt de succesformule Winter Magic voor de nodige magie, Plopsa Indoor Hasselt verwelkomt Kabouter Klus voor een dolle liveshow en de Kerstman voor een onvergetelijke Meet & Greet en in Plopsa Station Antwerp ontmoeten de allerkleinsten hun grootste strip- en Plopsa-helden.
Les parcs Plopsa dévoilent une offre diversifiée pour Halloween : il y en aura pour tous les âges
Plopsa · 09. oktober 2023
Les parcs Plopsa seront à nouveau dans le thème d'Halloween pendant les vacances d'automne. Plopsaland De Panne proposera une offre variée en journée pour les petits fantômes et, en soirée, un contenu séparé pour les plus audacieux. Les autres parcs Plopsa seront également plongés dans une atmosphère terrifiante. Plopsa Indoor Hasselt et Plopsa Coo mettront le Roi de la Citrouille à l’honneur et Plopsa Station Antwerp recevra Bumba.

Plopsa-parken pakken uit met een uitgebreid halloweenaanbod: voor elke leeftijd wat wils
Plopsa · 09. oktober 2023
De Plopsa-parken staan de volledige herfstvakantie weer helemaal in het teken van Halloween. Overdag pakt Plopsaland De Panne uit met een uitgebreid aanbod voor kleine griezelaars én ’s avonds met een apart aanbod voor grote daredevils. Ook de andere Plopsa-parken zijn ondergedompeld in een huiveringwekkend jasje. In Plopsa Indoor Hasselt komt Piet Piraat langs, Plopsa Station Antwerp ontvangt Bumba en in Plopsa Coo krijgt de Pompoenkoning een centrale rol.
 Plopsa stelt Carl Lenaerts aan als nieuwe CEO
Plopsa · 09. augustus 2023
Plopsa is verheugd om de benoeming aan te kondigen van Carl Lenaerts als haar nieuwe CEO. Vanaf oktober zal Lenaerts de leiding nemen over de pretparkengroep. Carl Lenaerts brengt rijke ervaring mee naar zijn nieuwe rol bij Plopsa, waar zijn visie en passie waardevol zullen bijdragen aan de verdere groei van de pretparkengroep. Lenaerts was tot nu aan de slag als CEO bij Standaard Boekhandel en voordien in verscheidene leidinggevende functies bij Kinepolis, Club Brugge en in de banksector.

TAL VAN NIEUWIGHEDEN IN DE PLOPSA-PARKEN TIJDENS DE ZOMER
Plopsa · 04. juli 2023
Het is zover, de zomervakantie is officieel van start gegaan. De Plopsa-parken pakken dan ook uit met een reeks aan populaire events tijdens de vakantie.
 387 écoles belges collectent plus de 115 000 kg de piles usagées pour le concours de Bebat et Plopsa
Plopsa · 23. juni 2023
De Panne, 23 juin 2023 – Au début de cette année, Bebat a lancé une grande campagne de collecte dans toutes les écoles belges. La mission ? Collecter le plus grand nombre de piles usagées le plus rapidement possible avec son école ou sa classe. Le prix convoité ? Une folle journée Jurassique à Plopsa Coo ou une journée de divertissement avec un spectacle des K3 à Plopsaland De Panne ! La campagne de collecte a été un grand succès : plus de 48 000 élèves et plus de 5 000 enseignants se sont insc

 387 Belgische scholen zamelen meer dan 115.000 kg lege batterijen in voor wedstrijd Bebat en Plopsa
Plopsa · 23. juni 2023
De Panne, 23 juni 2023 – Begin dit jaar lanceerde Bebat een grootse inzamelactie voor alle Belgische scholen. De opdracht? Zo veel en zo snel mogelijk lege batterijen inzamelen met hun school of klas. De felbegeerde prijs? Een knotsgekke Jurassic-dag in Plopsa Coo of een leuke dag mét optreden van K3 in Plopsaland De Panne! De inzamelactie werd een groot succes, want in totaal schreven meer dan 48.000 leerlingen en meer dan 5.000 leerkrachten zich in en werden meer dan 115.000 kg lege batterije
Plopsaland De Panne neemt voorgoed afscheid van het paard Amika
Plopsa · 07. juni 2023
Vorige week besliste de Plopsa Group om afscheid te nemen van Amika. Amika is voortaan gehuisvest in Gijverinkhove (Alveringem), bij een voormalige dierenverzorger van Plopsaland De Panne. "Met pijn in het hart kunnen we inderdaad bevestigen dat Amika niet langer verblijft in Plopsaland De Panne. Ik heb, in samenspraak met het parkmanagement en de dierenverzorger/dierenarts, beslist dat het niet meer opportuun was om Amika, die in augustus 27 jaar wordt, nog op de hoeve te stallen", aldus Car

Meer weergeven