Walibi Belgium

Walibi haalt alles uit de kast op Valentijnsdag met wedstrijd waarmee je een ongewoon diner kunt winnen
Walibi Belgium · 05. februari 2024
Waver, 5 februari 2024 - Walibi, het themapark dat al bijna 50 jaar de harten van de Belgen verovert, viert Valentijnsdag dit jaar op een speciale manier door een wedstrijd te organiseren waarmee je een ongewone gastronomische ervaring kunt winnen.
Walibi zoekt talent voor seizoen 2024: een oproep tot avontuur
Walibi Belgium · 10. januari 2024
Walibi is op zoek naar 600 medewerkers voor het komend seizoen! Waver, woensdag 10 januari - Walibi, het iconische themapark, kondigt vol enthousiasme het begin aan van zijn wervingscampagne voor het seizoen 2024. Dit jaar openen zowel Walibi als Aqualibi hun deuren voor iedereen die zich bij een buitengewoon team wil voegen, met maar liefst 300 beschikbare studentenposities en 300 seizoensgebonden posities. Story image Zoals elk jaar is Walibi op zoek naar talent voor verschillende spannende

Walibi Winter: pretpark opent voor het eerst in 48 jaar zijn deuren voor de feestdagen
Walibi Belgium · 09. november 2023
Ervaar hartverwarmende sensaties en laat je verblinden door een reeks nieuwigheden Waver, 9 november 2023 – Het pretpark Walibi, dat in de zomer van 1975 werd geopend, veroverde over de jaren heen de harten van zijn bezoekers dankzij de authentieke ervaringen en sensaties die het biedt. Deze winter, vanaf 16 december, trekt Walibi voor het eerst zijn winterjas aan. Voor de gelegenheid wordt het park letterlijk omgetoverd en overspoeld door de geest van Kerstmis: 4 themazones, 3 magische activite
WALIBI SUMMER NIGHTS: ZOMERNOCTURNES EN OPENING SILVERTON
Walibi Belgium · 25. juli 2023
Walibi Belgium organiseert op 11, 12 en 14 augustus drie 'Summer Nights'. Tijdens deze zomernocturnes zal het park van 10u tot 22u open zijn met tal van feestelijke activiteiten voor alle leeftijden. Maar Walibi heeft nóg een verrassing in petto… Vanaf 11 augustus kan het publiek ook kennismaken met de nieuwe familie-attractie Silverton!

GROARRR, WALIBI GAAT OP MONSTERJACHT!
Walibi Belgium · 06. juli 2023
Van 21 oktober t.e.m. 5 november wordt Walibi weer overspoeld door een ijzige duisternis die hét horrorfestijn van het jaar zal ontketenen: Halloween Walibi. Om zijn bezoekers dit najaar een buitengewone griezelervaring te bezorgen, werft het park maar liefst 300 figuranten, kostuumontwerpers en make-up artists aan.